Over Graham

De firma Graham, opgericht in 1897 en gevestigd te Woutersbrakel in Waals-Brabant, is de specialist en exclusieve invoerder van tuingereedschap, gras- en gazonmaaiers, barbecues (op gas en houtskool), bovengrondse zwembaden, wellness- en vrijetijdsartikelen van topkwaliteit.

 

Ons familiebedrijf heeft de nodige ervaring, knowhow en professionalisme om u de beste dienstverlening te bieden. De totale tevredenheid van onze klanten komt op de eerste plaats.

 

Wij selecteren gerenommeerde kwaliteitsmerken, zoals grasmaaiers en tuingereedschap van Wolf-Garten, Cub Cadet, MTD, Ambrogio, handschoenen van Rostaing, barbecues van Napoleon, plancha’s van Forge Adour, zwembaden van Vogue, spa’s van Aquavia en infraroodcabines van Physiotherm. Wij hebben ook een ruim assortiment spellen, accessoires en onderhoudsproducten voor zwembaden en spa’s.

 

Als proactief bedrijf staan wij tot uw dienst met degelijk advies en oplossingen, aangepast aan de behoeften van onze klanten. Wij hebben een ruim assortiment, wekelijkse leveringen en een onberispelijke dienst na verkoop.

 

Wat zwembaden en wellness-producten betreft, zijn wij actief in België, Luxemburg en Nederland.

 

Wij hanteren erg competitieve prijzen en bezorgen snel een duidelijk en gratis bestek.

 

Aarzel niet om ons te contacteren (op 02/367.16.11 of op com@graham.be) of onze website www.graham.be te raadplegen voor meer informatie. Wij zullen u graag het best mogelijke advies geven!

GRAH5446_ForgeAdour_Generale_NL_BAT.pdf

Downloaden

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Spa

Spa